Erhvervs-kit

DU KAN JO IKKE
KØBE DIG TIL ET STÆRKT BRAND

Du kan jo ikke købe dig til et stærkt brand – men du kan investere i de rigtige færdigheder og fagfolk, som på den rigtige måde kan formidle det brand, du allerede har gjort dig umage med.

 

  • Dine billeder skal fortælle en historie – og det nytter meget lidt, hvis den ligner alle de andres.
  • Dine tekster skal tale deres – helt – eget og meget tydelige sprog, og de skal være interessante nok til, at din målgruppe læser med. Måske skal de endda udvide målgruppen.
  • Du skal vælge dine ord og billeder med omhu; og du må helst ikke vælge nogen af delene fra.
  • Du skal på et øjeblik og på de sociale medier få formidlet, at du gør rent bord – og derfor med rette kan hævde, at du er byens bedste bud på det du laver. Og du skal bakke påstanden op visuelt, så dine kunder kan se, hvad de får for pengene. Billedligt talt.

Din virksomheds potentiale skal – via velvalgte ord og billeder – konverteres til kunder og en rentabel forretning, og jeres identitet skal afspejles i jeres udadvendte kommunikation på en måde, så kunderne hører, hvad der bliver sagt!

 

Vi vil gerne hjælpe – og gøre os umage.

 

Websites, blogs, nyhedsmails, målrettede kampagner, strategier, en visuel identitet, klar tale og synlighed på de sociale medier; vi vil gerne fortælle jeres historier, og den starter altid med; der var en gang – for vi skal ses.

 

Hos Trane Media tager vi udgangspunkt i det mellemmenneskelige – så vi kigger altid forbi til en kop kaffe og en snak, som vi tror på, er det bedste udgangspunkt for den faglighed, der altid følger…

Må vi?

Vi, fotograf Claus Peuckert og journalist Pia Møller Søe har i en årrække samarbejdet om artikler og features til magasiner og pr-materiale. Vi har derfor et solidt kendskab til både dit og mediernes behov, og vi vil gerne være dem, der fortæller din historie.

 

Vi skriver artiklen, du kan sende ud til pressen – vedhæftet et billede med forsidepotentiale. Vi strukturerer din pressemeddelelse og giver den en overskrift, der er svært at overse – og så laver vi det billede, som ingen nogensinde bliver træt af at se på!

Du får:

To tekster:

  • Et længere portræt, der både kan benyttes i sin helhed eller bruges som uddrag.
  • En valgfri tekst (pressemeddelelse, beskrivelse til hjemmeside eller hvad du har brug for). Alle tekster er uden copyright, så du frit kan benytte, klippe og ændre i dem.

 

To portrætbilleder:

  • Fotos der skiller sig ud. Et nært portræt og portræt i en konceptuel sammenhæng og et regi, der passer til dig og dit produkt. Disse kan med fordel også benyttes som coverfotos og profilbilleder på sociale medier, så der er en rød tråd på alle dine interne og eksterne platforme. Alle fotos er frikøbte, så du kan bruge dem helt frit.

 

I den store pakke får du en ekstra tekst – og et ekstra portræt, skabt i konceptionen iscenesættelse.

Hvem er vi?

Fotograf Claus Peuckert er en af landets mest benyttede portrætkunstnere og corporate-fotografer. Han har en stor faglig kompetence, så han med lys, komposition, perspektiv og indsigt kan fortælle historier med sine billeder. Claus bruger rekvisitter, styling, billedebearbejdning og konceptuel iscenesættelse som udgangspunkt for det, der altid bliver et seværdigt billede, der skiller sig ud fra mængden. Claus Peuckert har blandt andet udstillet på Frederiksborg Slot.

Journalist Pia Møller Søe har gennem 20 år skrevet portrætter for utallige magasiner og aviser. Hun har sat ord på både kendte og ukendte danskeres liv – og beskrevet organisationer og produkter med salg for øje. Pia Møller Søe er også idemand bag markante kampagner for blandt andre ECCO, blend, b.young og 4you – hun har evnen til at beskrive virkeligheden, så den både fremstår skarp, nuanceret og salgbar. Hun vælger sine ord med omhu og har nemt ved at se den gode historie.

PRISER OG PAKKER:

 

PAKKE 1:

ARTIKEL OG VALGFRI TEKST + TO PORTRÆTTER: 14.000,-

 

PAKKE 2:

ARTIKEL OG TO VALGFRI TEKSTER + TO PORTRÆTTER OG ET KONCEPTUELT PORTRÆT: 18.000,-

[Billeder leveres højtopløselige, så de kan anvendes i alle medier. Billeder er frikøbt, så køber kan anvende billederne til hvad som helst. Køber har rettighed til tekster og kan anvende dem i hvilken som helst sammenhæng. Tekster leveres efter en lang telefonisk interviewsamtale. Der er en korrekturgang med i pakken.]

Det bli'r sagt:

null

KONTAKT OS

for en snak om alle mulighederne...
KONTAKT